Pokyny pro elektronické přihlašování na výuku TV pro studující v českém jazyce

Zde uvádíme několik důležitých informací:

  1. Elektronické přihlašování bude probíhat od 27. 9. 8.00 do 1. 10. 16.00. Poté bude systém uzavřen. Ti z vás, kteří se nezvládnou přihlásit v tomto termínu, se mohou dodatečně hlásit v týdnu od 4. 10. do 8. 10. přímo na hodinách tělesné výchovy u vyučujících asistentů. Může se ale stát, že některé hodiny již budou kapacitně naplněny a budete muset volit jiný termín.
     
  2. K přihlášení do systému použijte stejné přihlašovací údaje jako do informačního systému Univerzity Karlovy – login je vaše osobní číslo na průkazu studenta UK nebo ISIC, heslo jste si zvolili při prvním přihlášení do aplikace LDAP (pozor na exspiraci hesla – můžete jej ověřit nebo změnit na https://ldap.cuni.cz/index.php). Přesný postup k získání hesla je na stránkách https://ldap.cuni.cz/info.php. V přihlašovacím systému ÚTV by mělo stačit i heslo získané přes web https://ldap.cuni.cz/pwreset.php, lepší je samozřejmě plnohodnotné heslo.
     
  3. Přihlašovací systém umožňuje přihlášení pouze do jedné hodiny tělesné výchovy. Pokud se rozhodnete pro změnu, musíte se z dané hodiny nejprve odhlásit, a poté se přihlásit na jinou. Pokud budete chtít v průběhu semestru navštěvovat více hodin TV, můžete se dohodnout na hodinách přímo s vyučujícími asistenty. Pokud vám systém neumožní zvolit některou z hodin v rozvrhu, znamená to, že již byla naplněna kapacita.
     
  4. Pokud budete mít s přihlášením problém, můžete napsat e-mail na: @email, kde uvedete jméno a příjmení, fakultu, ročník, obor a požadovanou hodinu. Případně daný problém popište.
     

V Praze, 14. září 2010

PaedDr. Bohumil Hněvkovský
vedoucí ÚTV 2. a 3. LF UK

Vytvořeno: 23. 5. 2011 / Upraveno: 10. 8. 2015 / Mgr. Petr Klein