Vědecká konference 2007

Vítejte na stránkách Vědecké konference 2. lékařské fakulty UK v Praze!

Letos pod heslem „Věda, sport a rock'n'roll“
 
Chceme letos navázat na tradici úspěšných vědeckých konferencí a zejména na předchozí velmi kladně hodnocený ročník. Stejně jako v předchozích kolech VK, hlavní náplní programu jsou vědecké presentace studentů doktorského studia v biomedicíně naší fakulty.
 
Mezi příspěvky ale najdete i práce studentů pregraduálních. Věříme, že vás zaujme i výběr vyzvaných řečníků.
 
Kompletní program obou dnů je zde.
 


 
Přehled o všech událostech včetně sportovní části a závěrečného večera najdete na plakátech:
 


 
Vědecká konference 2007
 

 
Motolská míle

 
Závěrečný večer

 
Sportovní část Studentské vědecké konference 2007 – MOTOLSKÁ MÍLE – se uskuteční ve čtvrtek 26. dubna 2007 krátce po skončení vědeckého programu. Jedná se o běh motolským areálem dlouhý 1082 m. Startuje se v 17.00 u jižní vrátnice FNM, kde budou všem zaregistrovaným účastníkům v bílých pláštích přidělena startovní čísla. Před začátkem závodu bude možné využít k převléknutí předem připravených šaten.
Závod je rozdělen do 4 kategorií: muži, ženy do 35 let a muži, ženy nad 35 let. Cíl je plánován v motolském atriu, kde také proběhne vyhlášení vítězů a předání cen – samozřejmě tematicky spjatých s letošní konferencí.
 
Prosíme všechny, kteří mají chuť si na závěr konference zasportovat, aby se z organizačních důvodů předem zaregistrovali pomocí následujícího on-line formuláře (registrace bude možná také na místě 30 minut před startem).
 
Přehled již zaregistrovaných účastníků najdete na této stránce.
 
Těšíme se na vaši účast!
 
Jan Trka,
proděkan pro vědu a výzkum, zahraniční vztahy a doktorské studium

Vytvořeno: 11. 4. 2007 / Upraveno: 25. 1. 2019 / Administrátor 2. LF UK