Dr. Voják – otevíráme

Dr. Voják otevírá!

Hned prvního října v první školní den začíná provoz ve staronovém fakultním klubu u Dr. Vojáka. Jak už jsme psali, za poslední dva měsíce prošel Voják velkou změnou.
 

  • V interiéru klubu se nebude kouřit. Rozumný požadavek od studentů lékařské fakulty nelze než akceptovat.
  • Změna druhu a kvality piva. V rámci reinkarnace klubu jsme sanovali stav výčepního zařízení a kromě desítky Staropramen, který nelze vynechat, jelikož stín Smíchova se vznáší nad celým vltavským levobřežím, přibíráme ještě smíchovskou nefiltrovanou jedenáctku a lokální Vratislav.
  • K točené kofole přidáváme i točenou malinovku!
  • Kromě tradiční rychlé klasiky (toasty, párky, hermelín) se na jídelním lístku nově objeví ciabatty, pizzy, zapékané brambory a saláty.
  • V klubu je aparatura pro živé hraní. Apelujeme na studenty a jejich kapely, ať neváhají a využijí tuto možnost!
  • Nový interier, který nelze jednoduše popsat. Pro začátek stačí, že trabant je žlutý!
  • Klubová WIFI – heslo na baru.
  • Každé úterý je pro všechny hudebně laděné a hudební nástroj vlastnící, popř. obsluhující, FREEJAMový večer!
     

A na co se do Vojáka v nejbližší době těšit? V prvním týdnu je toho opravdu hodně. Téměř každý večer je klub zarezervován jednotlivými ročníky, které zde slavnostně ukončují předcházející ročník. A jako každý rok budou tradiční ZÁPITY v netradičním stylu. Například letošní druháci zapíjejí ve spartakiádním, čtvrťáci chystají olympijský zápit, páťáci se balí do alobalu...
 
V úterý 2. 10. jsou všichni – prváci i neprváci – zvaní na Welcome party (http://www.motolak.org/akce/welcome-party-0). Přijďte se podívat na naše nové nastupující studenty!
 
Programovou zajímavostí klubu je ve středu 10. 10. debata s prezidentský kandidátem Vladimírem Franzem.
 
Všechny aktuality, program, otevírací doba jsou na stránkách samotného Dr. Vojáka nebo na FB fanpage klubu.

 

 
Do nového otevření přeju Vojákovi plnou hospodu studentů! A to nejen večer, ale i v průběhu dne, když se cestou do nebo z Plzeňské zastaví na kus řeči. Do knihovničky vzadu v rohu pokládám vlastní malou kroniku, takže kdo ji najde, ať nechá stopu!
 
Na častou shledanou!
 
-DankaHumlová-

Vytvořeno: 1. 10. 2012 / Upraveno: 4. 12. 2018 / MUDr. Jana Djakow