Motolák by rád z plenek do trenek

Ve středu 18. 3. 2009 se v kolejní společenské místnosti na Kajetánce sešli členové, ale i nečlenové studentského spolku UK 2. LF „Motolák“. Je to sice již snad všem známý, ale stále poměrně nový spolek, který si vzal na starost organizaci mnoha fakultních akcí především společenského, kulturního a sportovního rázu a ještě k tomu vymyslel další... Práce v Motoláku je hodně, a proto je pořád poptávka po těch, kteří by v něm rádi našli angažmá. To byl jeden z hlavních důvodů, proč byli pozváni na proběhnuvší schůzku všichni studenti fakulty, kteří mají zájem se zapojit nebo je přilákala zvědavost – obojí se cení a vítá. Úspěch byl velký a účast organizátory jistě potěšila.

 
Prostřednictvím webových stránek fakulty přinášíme několik informací ze schůzky a zároveň připomínáme, že pozvání do řad příznivců a členů Motoláku stále platí!
 
Co mají lidé z Motoláku na práci?
Je to především organizace všelijakých akcí – pracovními názvy se jedná o motolskou míli, popromoční parník, zpívání na klinikách, welcome week a welcome party, fakultní ples a další. Iniciativě se meze nekladou. Jakýkoliv nový nápad je vítán, organizace jeho realizace obzvlášť. Motolák se také snaží zapojit do fakultního dění zahraniční studenty.
 
Jak se v Motoláku angažovat?
Motolák je v plenkách, ale roste jako z vody, podpořte ho, přidejte ruku k dílu a podílejte se na jeho rozvoji, vývoji, výchově . Dnes frčí on-line komunikace, a proto neváhejte a napište na: @email

 
Zúčastněte se akcí, které vás osloví, do nichž budete mít chuť vložit energii a svůj čas, ať již jako organizátoři nebo jako účastníci. Kdykoliv napište mail, pokud vás nějaká akce zaujme! Vítáni jsou všichni příznivci a o to víc aktivní nadšenci.
 
Aktuální informace o dění budou zveřejňovány na ročníkových nástěnkách, případně také na fakultním webu. Kromě toho jsou na cestě webové stránky Motoláku, o jejichž zrození dáme samozřejmě vědět, jakmile to přijde!
 
Motolák předem děkuje za podporu!

Vytvořeno: 29. 3. 2009 / Upraveno: 20. 12. 2018 / MUDr. Jana Djakow