Informace ke stěhování oddělení děkanátu a Ústavu jazyků

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

ráda bych vás informovala o probíhajících i plánovaných přesunech některých pracovišť děkanátu. Do pavilonu 10 (bývalé sídlo Ústavu jazyků, viz přiložený plánek v příloze) se stěhují tato oddělení:

- Oddělení pro vědu a výzkum (stěhování dokončeno)
- Ekonomické oddělení (stěhování proběhne koncem září)
- Personální a mzdové oddělení (stěhování je plánováno ve druhé polovině října)

Na děkanát se již naopak přestěhovalo z pavilonu 10 naše Oddělení komunikace a vnějších vztahůÚstav jazyků se koncem září přesune do nových prostor na Plzeňské.

Všechny e-mailové adresy a stávající telefonní linky stěhujících se zaměstnanců zůstávají v platnosti. Nemění se ani způsob předávání dokumentů: veškeré podklady a dokumenty můžete i nadále ponechávat v poště na sekretariátu děkanátu, pravidelně budou předávány do pavilonu 10. V případě nutnosti osobního projednání agendy je i nadále možné potkat se v prostorách děkanátu v budově ředitelství FN Motol. Bude zde vyhrazen prostor pro jednání tak, aby zde jednání mohla probíhat a nebylo nezbytně nutné pokaždé chodit do pavilonu 10.

Bližší podrobnosti a dotazy mohou být projednány a zodpovězeny na poradě sekretářek v úterý 6. 9. 2022 v 10.00 nebo kdykoliv individuálně na sekretariátu děkanátu.

Věřím, že tyto změny proběhnou hladce a nevzniknou žádné komplikace.

Děkuji vám za pochopení.

S pozdravem

Mgr. Jana Šmejcká
tajemnice fakulty

Vytvořeno: 31. 8. 2022 / Upraveno: 21. 9. 2022 / Mgr. Petr Andreas, Ph.D.